nov 30, 2020 - Uncategorized    No Comments

Vétójogról!

János egyik régi, de a mai napig aktuális javaslata a VÉTÓ jog eltörlése, be is csatoltam a bejegyzésem alá. Mennyire aktuális lenne ez most is, hiszen most nem Erdogán az aki megakarja zsarolni vele az EU-t, hanem maga a magyar és lengyel kormány, NEM pedig, a Magyar, a Lengyel és Európai uniós emberek, akik nem kaphatják meg a „támogatásokat”, mert egyes érdekcsoportok „rettegnek a jogállamisági megfeleléstől, bár ők azt állítják minden rendben van e téren. Sajnos azt kell, hogy gondoljam nem nincsen. Semmi nincsen rendben, ha zsarolni kell, tovább „ártani” az európai embereknek.

Szóval igen, el kell törölni a vétójogot, hogy semmilyen érdekcsoport ne tudja tönkretenni, akadályozni 500 millió ember életét 28 országban! DE, hogy maradjon lehetőség, elmondani vagy adott esetben egyes döntéseket megváltoztatni, kapjon nagyobb hatáskört az Európai bíróság, hogy ott megtudja magát, az álláspontját, országát bárki védeni aki, nem ért egyes egyes döntésekkel.

De NE engedjük a zsarolásnak, mert az mindig csak rossz vért, fájdalmat fog eredményezni.

EU, 2020.11.30

Zoltán

"Vétójogról írt javaslataimra kaptam!!!

 1945-ben a főtitkár az ENSZ tagállamainak megkérdezése nélkül osztotta szét az öt vétójogot, tehát ma is joga van a főtitkárnak azt érvénytelennek nyilvánítania.
 A 193 tagállam ma többségi döntéssel megakadályozhat minden háborút.
  S a jelenlegit is képesek beszüntetni.
  
 Az EU-nak nem kell Erdogan zsarolására fizetnie.
  Értesítse, aki képes rá erről az EU vezetőségét, akik engedni akarnak a zsarolásnak és fizetnek.
  Ne fizessenek! 

János 
EU, 2020.03.20."

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!