szept 7, 2020 - Uncategorized    No Comments

Gondolatokkal a jövőnkért!

Eljött az ideje a megújulásnak! Hogy az eddig, a régi, az elnyomó, igazságtalan rendszereket megszüntessük, megújítsuk, aktualizáljuk. Hiszen ez a mi életünk, a mi választásaink, a gondolataink, a mi kérdéseink, kéréseink.

1960-as években Rőczey J. János és barátai létrehozták, megalapították a Gondolati Kört, hogy megújítsák a rendszert, amiben anno éltek, élni szeretnének. Mindezt tették úgy, hogy nem egy „szabad világban”, ahol bárhol és bármikor elmondhatták volna a véleményüket. Mégis mindannyian tették a dolgukat és ki-ki a maga módján próbált változtatni, hogy egy új és jobb világot teremtsenek maguknak, gyermekeiknek, unokáiknak, mindenkinek. Hogy ne egy társadalmi igazságtalanságokkal, kizsákmányolással teli világban kelljen élniük, felnőniük.

Bár a gondolati kör tagjainak többsége már eltávozott e világról a hagyatékuk, örökségük, szellemiségük megmaradt! Most rajtunk a sor, hogy az ő munkájukat folytassuk, megújítsuk, korunk új és régi kihívásaival is könnyedén tudjunk szembenézni, hogy ne engedjünk az uszításnak és gyűlöletkeltésnek, a diktatórizmusnak ami egyre inkább visszatér mindennapi életünkbe. Hanem EGYÜTTMŰKÖDVE és ÚJÍTÓ GONDOLATOKKAL egy olyan világot teremtsünk magunknak, ahol élni szeretnék, ahol a gyermekeink is szeretnék, hogy éljenek.

A Gondolati Kör még életben lévő tagjai felkértek engem, Szabados Zoltán, hogy magát a gondolati szellemiséget vezessem tovább és teremtsek, teremtsünk EGYÜTT egy békésebb és boldogabb világot. Ehhez szeretném kérni a Ti segítségetek is, hogy közösen gondolatokkal elérhessük azt a változást amit mindnyájan szeretnék és Mi legyünk a gondolatokkal a jövőnkért!

Zoltán

Budapest, EU. 2020.09.07

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!